+31 (0)20 670 20 20 kramer@lvz-advocaten.nl

Mr Berna Kramer

Berna Kramer is sinds 1997 werkzaam als advocaat, na een twintigjarige carrière in de gezondheidszorg. Ze werkte in totaal meer dan 16 jaar op de operatiekamer, waar ze enorm veel levenservaring op deed.

Berna heeft door die achtergrond dan ook een goed oog voor de behoeften van haar cliënten. Dat zorgt ervoor dat ze als mediator en advocaat haar cliënten op het gebied van Personen- en Familierecht goed kan helpen. Haar kracht is dat ze haar cliënten goed kan coachen in een moeilijke situatie, door hen handvatten te geven die ze nodig hebben. Berna brengt dit dagelijks in de praktijk; zij staat voor 100% achter haar cliënten.

In haar praktijk behandelt Berna ook zaken waarin de Raad voor de Kinderbescherming en gecertificeerde instellingen zoals Bureau Jeugdzorg, VeiligThuis e.d. betrokken zijn. Berna begeleidt ouders in het hebben van contact met deze instanties.

Berna is tevens gespecialiseerd in echtscheidingen die qua huwelijksvermogensregime complex van aard zijn, zowel nationaal als internationaal.

Berna neemt de richting die haar cliënt het beste uitkomt en gebruikt jurisprudentie in het voordeel van de cliënt.